Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 322

Metos innovaties op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

26 Sep, 2016

Metos innovaties op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Op 25, 26 en 27 januari 2017 is de 19e editie van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de jaarbeurs Utrecht. De vakbeurs Facilitair (& Gebouwbeheer) groeide vanaf zijn oprichting in 1999 uit tot dé informatiebron op het gebied van facilitair management in Nederland en België. Met gemiddeld bijna 18.000 bezoekers en bijna 400 standhouders per editie - gemeten over de edities 2009 tot en met 2016 - is het evenement op zijn vakgebied zelfs het grootste van de gehele wereld. 

De vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer biedt de professional in de sector niet alleen een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Ook zijn er tijdens de beursdagen diverse bijeenkomsten zoals de uitreiking van de FGNoviteitenprijs, nieuwjaarsrecepties en een uitgebreid lezingenprogramma.

Metos pakt groots uit met innovaties! Stand J8 - hal 3

Ook Metos neemt deel aan de 19e editie. De intelligente productinnovaties die Metos tijdens deze beurs zal presenteren hebben alles te maken met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het rendement dat organisaties hiermee kunnen behalen. 

Wereldprimeur: Wasmachines met touchscreen en WI-FI

Professionele wasmachines en drogers met touchscreen

Op de Metos stand wordt de eerste professionele was- en droogapparatuur met een 7 inch touchscreen en WI-FI connectie gedemonstreerd. Dit nieuwe product met een hoog niveau qua innovatie en vooruitstrevende technologie staat ook op het FG noviteitenplein.

 

Van voedselafval naar compost: Rendisk Circular

Wij nemen u Metos Rendisk Circular - voedselafval verwerkinggraag mee in onze missie om voorgoed afscheid te nemen van voedselafval in de facilitaire keten. De nieuwste innovatie op dit gebied is de Rendisk Circular waarbij voedselafval in 24 uur wordt omgezet in een herbruikbare grondverbeteraar. Kom voor meer informatie naar onze stand. 



Symposium donderdag 26 januari - 15.30 uur -  zaal 6

Donderdag 26 januari 2017 nodigen wij u graag uit in zaal 6 waarbij Jordy van Berkum, Rendisk, u alles verteld over de praktische invulling van circulaire economie aan de hand van interessante praktijkvoorbeelden. Hij licht toe hoe ook ú een bijdrage kunt leveren aan deze missie en welke voordelen dit voor uw organisatie en afdeling kan opleveren. 

Meer informatie over deze lezing en andere lezingen treft u op de website van Vakbeurs Facilitair.

Partners op de stand

Op onze stand kunt u het Clax Revoflow doseersysteem van Diversey zien, genieten van overheerlijke delicatessen van De Kweker en koffie van Smit & Dorlas.

Sealed-Air - Diversey CareDe Kweker Smit & Dorlas 

Wij verwelkomen u graag op onze stand J8 in Hal 3.

Schrijf u nu in via onderstaande button.

Gratis aanmelden voor Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2017