Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 322

Gedegen onderhoud betekent continuïteit in uw grootkeuken en spoelkeuken

Metos Service afdeling

Metos onderhoudsovereenkomsten

Of het nu om een geheel nieuw bedrijfsrestaurant gaat, of om bestaande apparatuur, elke grootkeuken en spoelkeuken vergt onderhoud. Onderhoud is noodzakelijk, zodat u ook nog lang na installatie van de grootkeuken, zo efficiënt mogelijk kunt blijven draaien. Daarnaast komt een mankement aan keuken- en vaatwasapparatuur altijd ongelegen, daarom biedt Metos verschillende overeenkomsten voor (preventief) onderhoud.

  • Reparaties op afroep –  Binnen deze overeenkomst bieden wij reparaties op het moment dat u het wenst.
  • Preventief onderhoudsovereenkomst – Vooral gericht op het voorkomen van storingen; regelmatige inspectie en reparatievoorrang bij service, korting op voorrijkosten, uren en onderdelen.
  • Correctief onderhoudsovereenkomst –  Vooral gericht op het voorkomen van storingen; regelmatige inspectie en reparatie, voorrang bij service, korting op voorrijkosten, uren en onderdelen. Daarnaast betaalt u bij een tussentijdse storing alleen de voorrijdkosten en de gebruikte onderdelen.
  • All in onderhoudsovereenkomst –  Totaal onderhoud op uw keukenapparatuur. U betaalt geen voorrijkosten, uren en onderdelen.
  • APK controle –  Een functionele controle van het apparaat. Deze controle kan alleen in combinatie met een preventief onderhoudsovereenkomst uitgevoerd worden.
  • Maatwerk – Een speciaal op uw situatie afgestemde overeenkomst met een mix van bovenstaande overeenkomsten.