Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 322

Branches

Horeca

Metos is al jaren uitblinker in de grootkeukenbranche. Met de ruime kennis en ervaring die wij in de projectenmarkt hebben opgedaan, kunnen wij u nu als horeca-ondernemer optimaal bedienen. Met losse apparatuur van hoge kwaliteit, voor een betaalbare prijs. Van combi-steamers tot magnetrons en van koffiezetmachines tot gril- en bakplaten. Wat uw specialiteit ook is, wij hebben er de apparatuur voor.

Klantvideo Werelds aan het Strand

 

Gezondheidszorg

Patiënten worden meer en meer gezien als gasten en gasten verdienen de best denkbare service. In het Deventer Ziekenhuis betekent dat nu al eten wat je wilt, op het moment dat je wilt. Een hotelmatige aanpak dus, mogelijk gemaakt door Metos. Niet voor niets worden wij gezien als dé specialist op het gebied van grootkeukens in de gezondheidszorg. Met onze uitgekiende roomservice concepten weten wij de (maaltijd) service in zowel shortstay als longstay situaties significant te verbeteren. Ook voor kleinschalig wonen voelen wij ons niet te groot. Dankzij onze eigen productie kunnen wij maatwerk leveren op elke plek. Daar wordt iedereen beter van.

Klantvideo We Care System - De Zorggroep - St. Jan Baptist


 

Bedrijven en bedrijfsrestaurants

Bedrijfsrestaurants gaan met hun tijd mee en worden – net als gewone werkplekken – steeds multifunctioneler. De huisvesting van restaurants is hierdoor continu in beweging. En dat vraagt om flexbiele oplossingen. Nu zijn wij bij Metos geen trendvolgers maar trendsetters, dus brengen wij ook in dit segment elk jaar weer innovatieve ideeën in de grootkeuken. Variërend van het Nieuwe Vaatwassen tot nieuwe vormen van hospitality. Coffeecorners bijvoorbeeld die de hele dag open zijn. Of productiekeukens waar de ergonomie en het rendement wordt geoptimaliseerd (30% verhoging van de productiecapaciteit op dezelfde oppervlakte) zoals in de klantvideo van Holland Food Service is te zien. En zo hebben wij nog veel meer werkbare ideeën voor bedrijven en bedrijfsrestaurants. Met Metos investeert u in de toekomst.

Klantvideo Holland Food Service

(Deze video is gemaakt door en eigendom van Holland Food Service)

 


Onderwijs

Met onze know-how van trends en technieken behalen wij ook in het onderwijs prachtige resultaten. Op alle denkbare niveaus. Zo verzorgen wij compleet ingerichte mensa’s op hogescholen en universiteiten. En met evenveel enthousiasme richten wij opleidingskeukens in voor koks. Hét schoolvoorbeeld van een intelligente grootkeuken vindt u bij ROC Zeeland. Hier zijn wij er in geslaagd om de nieuwbouw te voorzien van de modernste keukenapparatuur en uitgekookte werkmethodieken. Een klasse apart daarbij: de Metos Self Cooking Centers. Slimme combisteamers die leren én werken op het hoogste niveau mogelijk maken. Neem hier zelf de proef op de som.

 

Retail

In retail telt elke cm2. Zaken als efficiency, uitstraling en klantvriendelijkheid bepalen daarbij het verschil tussen kopen of doorlopen. Niet alleen op de winkelvloer, maar ook in de grootkeuken en het restaurant. Dat vraagt om kitchen intelligence®: grootkeuken- en vaatwasconcepten van Metos. Wij weten als geen ander wat er te koop is in de dynamische wereld van retail. En spelen daar met uniek maatwerk optimaal op in. Zo zetten wij al jaren unieke grootkeukenconcepten van IKEA in elkaar, leveren wij echt vernieuwende vaatwasconcepten aan Hema en bedienen wij de Bijenkorf met het beste van het beste. Met Metos werkt het.