Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 322

Metos, gepassioneerd totaalleverancier van grootkeukens

Inrichting van een grootkeuken met ergonomische apparatuur

Zonder grootkeuken, geen tevreden gasten. Metos helpt haar klanten bij alle facetten van het inrichten en/of moderniseren van grootkeukens. Als ervaren grootkeuken leverancier hebben we slimme totaalconcepten ontwikkeld voor horeca grootkeukens in bar, restaurant, supermarkt, kantine of onderwijsinstelling.

Met een geschiedenis van bijna 100 jaar is Metos als grootkeukenleverancier gewend om innovaties te vertalen naar slimme professionele keukens, exact afgestemd op de eisen uit de dagelijkse praktijk. Metos kan als één van de grootste grootkeuken dealers putten uit een rijk assortiment kwaliteitsproducten en decennialange praktijkervaring. De positie van Metos wordt nog eens extra versterkt doordat Metos onderdeel is van de Ali Group, een bundeling van 75 toonaangevende (grootkeuken) bedrijven in de hospitality industrie.

Winstgevende inrichting van uw grootkeuken

Bij inrichting van grootkeukens is het belangrijk om rekening te houden met een aantal belangrijke parameters: het type eetgelegenheid, de beschikbare afmeting, warm/koud voedsel, omvang van het keukenteam en de gewenste apparatuur. Dit zijn aspecten die wij waar wij als grootkeuken leveranciers meenemen bij het geven van grootkeuken advies.

De adviseurs van Metos gaan graag met u om tafel om de ideale RVS grootkeuken uit te denken. Wij staan voor grootkeukeninrichting met oog voor routing, capaciteit, budget en persoonlijke wensen. Een efficiënte lay out van de keuken legt immers de basis voor een succesvol en winstgevend horecabedrijf. Metos is hierbij uw gepassioneerde adviseur grootkeukens.

Grootkeukenapparatuur afgestemd op uw bedrijf

Metos heeft vrijwel alle grootkeuken techniek en grootkeuken machines en materialen in het assortiment. Ongeacht of u horeca grootkeukenapparatuur voor de koude keuken, warme keuken of spoelkeuken wenst: onze adviseurs komen in overleg met u tot de beste grootkeukenapparatuur voor uw keuken, budget en persoonlijke voorkeur. Momenteel zeer populair in de warme keuken is ons gamma combisteamers om meerdere gerechten te kunnen voorbereiden en ook slow cooking in te kunnen passen. 

De trend in grootkeuken apparatuur voor de spoelkeuken zijn vaatwassers met doorschuifvaatwasser. Eén afwaskracht kan zowel het voorspoelen als schoonwassen voor de rekening nemen, waarbij de spoelunit gebruik maakt van het afvalwater uit de grootkeuken vaatwasser
Een ander voorbeeld van duurzaamheid is Metos Tweede Kans: goede gebruikte grootkeuken apparatuur voor bedrijven, dat startklaar is voor een tweede ronde in iedere professionele keuken. En dat tegen een vriendelijke prijs. Metos vindt het belangrijk om bij te dragen aan de circulaire economie.

Aansluitend bij de trend om te kiezen voor open keukens is het belangrijk dat de grootkeuken afzuiging goed is ingeregeld. Om meerdere redenen: uiteraard om uw gasten te vrijwaren van ongewenste geuren en rook, maar ook om een gezond en prettig werkklimaat voor het keukenteam te creëren. De adviseurs van Metos integreren ventilatie en ontgeuring standaard in het grootkeukenplan. Dankzij ons ruime assortiment grootkeukenmateriaal beschikken we over alle benodigde techniek en grootkeuken onderdelen zoals afzuigkappen specifiek voor de grootkeuken. 

Service gericht op continuïteit 

Als enige grootkeuken specialist van Nederland beschikt Metos over landelijk dekkend netwerk voor grootkeuken service bij calamiteiten. De 24/7 servicedienst betekent dat een grootkeuken monteur op afroep beschikbaar is bij storing aan uw grootkeuken. Niet alleen bij grootkeuken reparatie, maar ook bij grootkeuken onderhoud is Metos uw grootkeuken servicepartner. 

Zekerheid met onderhoudscontract

Kiezen voor Metos als grootkeuken servicepartner is dé manier om u door het afsluiten van een grootkeuken onderhoudscontract te verzekeren van regelmatig onderhoud aan uw grootkeukenapparatuur. Onze grootkeuken contracten bevatten een uitgekiend onderhoudsplan voor uw grootkeuken, waarbij uw grootkeuken installaties inclusief alle apparatuur tijdig worden geserviced, gekeurd en gecertificeerd. Zo is de continuïteit van de grootkeuken installaties gewaarborgd en daarmee automatisch die van uw horecagelegenheid.

Metos kent ook uw branche

Metos heeft grootkeuken specialisten in huis die adviseren en inspireren om tot dé horeca keuken van uw wensen te komen. Onze branchespecialisten zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen, trends, wensen en regelgeving in vrijwel iedere branche. Ongeacht uw wensen; een grootkeuken voor het restaurant, een grootkeuken voor een bar, een grootkeuken voor een bedrijfskantine, een grootkeuken voor het onderwijs of
een grootkeuken voor het ziekenhuis. Onze adviseurs hebben de kennis en ervaring in huis voor grootkeuken advies op maat. Vervolgens zorgen onze grootkeuken projectmanagers dat uw project van A tot Z wordt geregeld, met heldere deadlines, volgens de HACCP grootkeuken wetgeving en zorgvoldige HACCP controle en uiteraard met invullen van uw persoonlijke wensen.


Grootkeuken adviseur