Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 322

Food trucks met professionele horeca apparatuur

Food Trucks met professionele horeca apparatuur

Keukens op wielen

Op evenementen, braderieën en festivals behoren ze tegenwoordig tot de grote smaakmakers: de food trucks. Keukens op wielen, om de feestende en hongerige massa’s van uiteenlopende lekkernijen te voorzien. Van fastfood tot pannenkoeken en van sushi tot …. bedenk het maar.

Oldtimers worden ingehaald

Tot nu toe zagen we vooral veel oldtimers op evenementen. Dat levert natuurlijk prachtige plaatjes op, maar ze hebben ook hun beperkingen. Ze zijn oud, dus de eerste uitdaging is dat ze moeten starten. Maar belangrijker nog, ze hebben vaak maar beperkte mogelijkheden voor keukenapparatuur. Nieuwe food trucks zijn wat mobiliteit betreft een stuk betrouwbaarder en hebben meer ruimte voor moderne horeca apparatuur. Het aantal mensen dat op evenementen af komt wordt elk jaar groter, dus daar moet je met capaciteit op anticiperen.

Food trucks met professionele keukenapparatuur

Food trucks bereiden en verkopen niet alleen etenswaren, maar bieden een totaalconcept aan. Het gaat dus niet alleen om het consumeren, maar ook om de beleving er omheen.In samenwerking met Food Truck Revolution zijn er 3 voorbeeldconcepten uitgewerkt van moderne food trucks, trailers en containers; Gourmet Burger, Asian Street en Sushi. Deze zijn voorzien van professionele keukenapparatuur van Metos en voldoen geheel aan de HACCP eisen. De keukenindelingen van deze concepten bieden optimale efficiency door de juiste afstemming van de apparatuur op de werkprocessen. Er zijn ook andere mobiele mogelijkheden zoals een food trailer of een container. Elk model heeft zijn eigen voordelen.

Alle food trucks, trailers en containers worden voorzien van gasinstallatie, stroom- en watervoorzieningen. Geïnstalleerd door erkende installateurs, en volledig NEN-gekeurd zodat u altijd veilig en verantwoord kunt werken.

Food trucks, food trailer of container…de voordelen

Food truck

Food Trucks met professionele horeca apparatuur • Heeft een hoge mobiliteit en kan eenvoudig op verschillende plekken worden ingezet.
• Maakt onderweg naar de verkoopplek reclame voor het concept.
• Is dagelijks snel inzetbaar, omdat bij terugkomst de koelingen op het elektriciteit
  aangesloten kunnen worden en er direct kan worden bijgevuld voor de volgende dag.

Food trailer

Food Trailer met professionele Horeca apparatuur                

• Heeft een hoge mobiliteit en kan eenvoudig op verschillende plekken ingezet worden.
• Maakt onderweg naar de verkoopplek reclame voor het concept.
• Heeft lagere kosten voor onderhoud, belastingen en verzekeringen dan de food truck
  en is daarmee geschikt voor minder frequente inzet.

Container

Food container met professionele Horeca apparatuur             

• Heeft meer ruimte en geen restricties op het gewicht als de truck en de trailer, 
  waardoor er meer apparatuur in geplaatst kan worden zoals bijv. een vaatwasser.
• Is geschikt voor plaatsing op middellange tot lange termijn.
• heeft de mogelijkheid voor de opbouw van een dakterras.

Service 24/7 voor food trucks

Als je met je food truck elke dag op pad bent is een goede service geen overbodige luxe. Metos heeft een professioneel team van servicemonteurs door heel Nederland voor u klaar staan. Wij kunnen u snel en deskundig weer op weg helpen mocht dit nodig zijn.  

Meer informatie

Kiest u ook voor een betrouwbare keuken op wielen en voor rendement? Wilt u samen met ervaren partijen de beleving die u aan uw klanten wilt bieden tot leven te brengen? Neem dan contact op met Metos voor een vrijblijvend advies en neem ook alvast een kijkje op de website van Food Truck Revolution.

Contact