Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 322

IoLiving HACCP controlesysteem

IoLiving HACCP controlesysteem

 

Metos ioLiving Smart Kitchen tool

Een efficiënte digitale tool waarmee je de voedselveiligheid bewaakt en kosten kunt besparen

In alle professionele keukens is een grondige hygiënecontrole vereist en streeft men naar het verminderen van voedselverspilling en 100 % voedselveiligheid. Echter door drukte en hectiek wordt het handmatig verzamelen van de HACCP-gegevens als zeer tijdrovend en arbeidsintensief ervaren. Metos heeft hier nu een uitstekende digitale oplossing voor. Met de technologie van Metos ioLiving Smart Kitchen kun je namelijk hygiënecontroles in de professionele keuken zelf uitvoeren door handmatige routinehandelingen te automatiseren en het proces van voedselverspilling te monitoren. Het resultaat hierbij is minder afval en een gegarandeerde voedselveiligheid. Kortom, een ideale tool om processen in de grootkeuken digitaal te monitoren.

Deze intelligente oplossing is speciaal ontworpen voor de gebruiker van de professionele
keuken en wordt o.a. gebruikt voor beheer, controles, monitoring van voedselverspilling
en onderhoud aan keukenapparatuur. Het grote voordeel van het kwalitatief hoge controlesysteem is dat de traditionele handmatige methode op papier verleden tijd is geworden. Alles wordt met één druk op de knop inzichtelijk in de app, waarmee je veel tijd en kosten kunt besparen. Handmatige handelingen zijn niet meer nodig, omdat de routines volledig worden geautomatiseerd.

Metos ioLiving Smart Kitchen is dé oplossing voor realtime controle in de professionele keuken en werkt als onderdeel van het eigen HACCP-programma (Hazard Analysis and Critical Control Points). De technologie is eenvoudig te implementeren. Door middel van sensoren wordt de tempratuur constant gemonitord. Wanneer de temperatuur te veel afwijkt, en dus de norm wordt overschreden, ontvang je meteen een waarschuwing. Dit alles wordt gemakkelijk gecommuniceerd via de app.  

De voordelen van de Metos IoLiving Smart Kitchen tool:

  •    Handmatige routinehandelingen worden volledig geautomatiseerd
  •    De tool werkt zeer efficiënt waarmee je veel tijd, moeite en geld bespaart
  •    De tool is onderdeel van eigen HACCP-programma
  •    De tool is 100 % betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk
  •    Je kunt rekenen op een uitstekende service van Metos

 

Wilt u meer informatie over Metos IoLiving Smart Kitchen? Vraag één van onze verkoopadviseurs via T: 088- 0242 300 of E: verkoop@metos.nl.

 

Productvideo:

 

Uitleg video easy start A box:


Meer informatie 

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie? Neem dan contact op met ons voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie.  via onderstaande button kunt u de brochure van het HACCP controlesysteem downloaden: 
 
download brochure HACCP controlesysteem