Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 322

We Care System; het à la carte uitgiftesysteem voor de zorg

We Care System; het à la carte uitgiftesysteem voor de zorg

De beste maaltijdvoorzieningen in de zorg

Als dé specialist op het gebied van grootkeukens kijken wij niet alleen naar apparatuur maar ook naar het proces van bereiding tot uitserveren. Zorginstellingen staan voor de uitdaging om de kwaliteit van maaltijdvoorzieningen te verbeteren maar hebben vaak te maken met beperkt budget.

Gastvrijheid in de zorg

Goede gezondheid is van levensbelang voor iedereen. Juist in deze bijzondere tijd is aandacht voor gezonde voeding en het welzijn van cliënten in zorginstellingen nóg belangrijker geworden. Bij Metos laten wij geen kans onbenut om de maaltijdvoorziening in de zorg te verbeteren.

We Care: het à-la-carte uitgiftesysteem voor de zorg

Metos zorgt ervoor dat cliënten dagelijks gezond en lekker kunnen eten met het We Care à-la-carte uitgiftesysteem dat speciaal ontwikkeld is voor zorginstellingen. Zelf bepalen wat men eet, wanneer en met wie. Bewoners hebben dagelijks de keuze uit verschillende versbereide maaltijden en kunnen hun eigen portiegrootte bepalen. Zorginstellingen vinden het belangrijk dat hun cliënten gezond eten, maar juist ook samen aan tafel kunnen eten in een centrale ontmoetingsruimte. Bewoners kunnen dagelijks kiezen uit verschillende versbereide menu’s, die ter plekke direct na verwarming worden uitgeserveerd. De componenten blijven zo lang mogelijk gekoeld en cliënten kunnen hun eigen portiegrootte bepalen waardoor bovendien de voedselverspilling aanzienlijk afneemt. We Care is direct toepasbaar voor zorginstellingen die beschikken over een restaurant of centrale huiskamer maar ook voor de uitgifte van warme maaltijden buiten de deur (denk aan aanleunwoningen en/of tafeltje dekje). Kortom, We Care is gegarandeerd de beste keuze in de zorg.

De voordelen:
• Constante hoge kwaliteit van maaltijden
• Flexibiliteit in het tijdstip van maaltijdverstrekking
• Verhogen efficiency
• Reductie voedselverspilling
• Kostenbesparing op personeel
• Toepasbaar in elke zorglocatie
• Begeleiding van medewerkers op locatie

Bekijk hier de video over We Care:

 

Bekijk hier de klantcase van de zorginstelling De Zorggroep St. Jan Baptist in Swalmen:

 

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in het We Care System en wilt u meer zien? Laat uw zorginstelling ook ontzorgen door Metos en maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie.