Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 322

Werken bij Metos

Werken bij Metos

Metos is al jaren marktleider in Nederland op het gebied van professionele keukens en spoelkeukens. Wij staan voor kwaliteit en zekerheid. En daar staat een wereldspeler van formaat achter! Metos is namelijk onderdeel van de Ali Group; een bundeling van 75 toonaangevende bedrijven in de hospitality industrie, die stuk voor stuk hun sporen in de professionele keuken en/of spoelkeuken hebben verdiend en die gezamenlijk continu grenzen blijven verleggen. Wij specialiseren ons in het ontwerpen, installeren en onderhouden van professionele keukens en spoelkeukens ten behoeve van o.a. instellingen, ziekenhuizen, bedrijfsrestaurants, onderwijs, retail, hotellerie en horeca. 

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures.

Commercieel Medewerker Binnendienst (24 – 28 p/wk)


Welkom bij Metos

 B.V. 

  • Organisatie met een sterke no-nonsens en hands-on mentaliteit
  • Uitdagende functie in dynamische markt bij dé marktleider
  • In veel professionele keukens en spoelkeukens meekijken en innoveren
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen
  • Goede arbeidsvoorwaarden, CAO metalektro
     

Er zijn ruim 110 medewerkers werkzaam in een breed scala van functies. Wanneer je ons enthousiaste team van medewerkers zou vragen wat hen het meest aanspreekt in hun werk, dan is dat ongetwijfeld de prettige sfeer en de no-nonsense cultuur. Werken bij Metos staat voor afwisseling en een grote mate van zelfstandigheid binnen een jonge en dynamische onderneming.  

De missie “het verbeteren van prestaties van de professionele (spoel)keuken” komt tot uiting in alle activiteiten en betekent veel voor de Metos-medewerkers. Om deze missie te bereiken heb je niet alleen een hoogstaand kwalitatief leveringsprogramma nodig, maar bovenal ambitieus, leergierig en collegiaal personeel dat zonodig niet op een uurtje kijkt. Onze zeer gevarieerde klantenkring en het uitgebreide assortiment horeca-apparatuur zorgen ervoor dat geen dag bij Metos hetzelfde is. Zo blijven onze medewerkers geïnspireerd en gericht op kwaliteit en innovatie.  

Wilt u een open sollicitatie sturen dan kunt u deze richten aan:

Metos BV
Afdeling personeelszaken
Birnieweg 2
7418 HH  DEVENTER 

Metos_Grootkeukens_en_Spoelkeukens_Erkend_Leerbedrijf_SBB