Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 322

Over Metos

De ontwikkelingen in de professionele keuken en spoelkeuken staan bepaald niet stil. Nieuwe technologieën, nieuwe apparatuur en nieuwe ideeën over efficiency, ergonomie, circulair, duurzaamheid én rendement veranderen continu de manier van werken. 

Van losse apparatuur tot totaaloplossing

Bij Metos weten wij al bijna 100 jaar innovaties te vertalen in praktische oplossingen en hoogwaardige producten. Al even zolang weten wij de prestaties van professionele keukens en spoelkeukens glansrijk op een hoger niveau te brengen. Met doordachte adviezen, superieure service en vakkundig onderhoud. Dankzij onze expertise genieten wij inmiddels een sterke reputatie in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, de horeca, het onderwijs, de sector marine en in de retail. Vertrouw ook op onze ervaring. Wij verzorgen voor u de installatie van losse apparatuur tot een complete professionele keuken of spoelkeuken. En indien gewenst kunnen wij uw keuken geheel op maat ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een totaaloplossing of naar losse apparatuur, Metos maakt het u makkelijk.

Ervaar de meerwaarde van Metos

Bij Metos kennen wij drie speerpunten: losse apparatuur, projecten en service. Met losse producten kunnen wij per direct inspelen op uw (vervangings)vraag. Of het nu gaat om een steamer, een vaatwasser of een koelkast, wij kunnen deze apparatuur uit voorraad leveren. Zo is uw apparatuur binnen 24 uur in bedrijf. Ook voor het inrichten van een complete keuken of spoelkeuken is Metos uw partner. Wij zien het als onze missie om de werkmethodieken in professionele keuken en spoelkeuken te optimaliseren. Dat doen wij met logistieke oplossingen. Met hoogwaardige producten. Met service en onderhoud. En vooral met passie. Onze meerwaarde ervaart u vanaf het allereerste moment dat u bij ons aan tafel zit. Bij Metos staan altijd uw specifieke wensen centraal. Wij verdiepen ons grondig in uw business. Wij analyseren uw logistieke processen tot achter de schermen. En denken met u mee tot de beste oplossing er staat. Future proof!

De zekerheid van een wereldspeler

Metos is al jaren onbetwist marktleider in Nederland op het gebied van professionele keukens en spoelkeukens. Wij staan voor kwaliteit en zekerheid. En daar staat een wereldspeler van formaat achter! Metos is namelijk onderdeel van de Ali Group; een bundeling van 75 toonaangevende bedrijven in de hospitality industrie, die stuk voor stuk hun sporen in de professionele keuken en/of spoelkeuken hebben verdiend en die gezamenlijk continu grenzen blijven verleggen. Voor u.

Service waar je u tegen zegt 

Metos is synoniem aan service. Wij adviseren u bij het samenstellen van uw professionele keuken of spoelkeuken, leveren uitsluitend topkwaliteit en zorgen er uiteraard ook voor dat uw keukenapparatuur en vaatwasmachines jaar in jaar uit in goede conditie blijven. Metos geeft conditiescores volgens de Nen 2767. Dit is een norm voor conditiemeting van gebouw- en installatiedelen. Op deze wijze bieden wij waardevolle informatie aan voor uw langetermijn visie en begrotingen. Eigen servicemonteurs door heel Nederland staan 24 uur per dag voor u klaar om de continuïteit in uw keuken te garanderen. En zijn de ideale aanvulling op uw eigen technische dienst. Dus ook als u kiest voor bedrijfszekerheid, kiest u voor Metos.

Bezoek ons moderne bedrijfspand in Deventer

Staat u voor nieuwe investeringen in uw professionele keuken of spoelkeuken? Wilt u weten wat de huidige stand van de technologie voor uw bedrijf of instelling kan betekenen? Zit u met vragen over foodwaste? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennis met ons maken? Bezoek dan ons moderne bedrijfspand aan de A1 in Deventer. Wij beschikken hier over een hypermoderne testruimte. Wij gunnen u graag een kijkje in onze keukens. Neem contact op met ons enthousiaste verkoopteam 088-0242300 of verkoop@metos.nl.

Bedrijfsfilm Ali Group

 

 NVLG leden staan voor kwaliteit, kennis en kunde, betrouwbaarheid en professionaliteit

Metos is lid van De Nederlandse Vereniging van Leveranciers van Grootkeukenapparatuur (NVLG). De NVLG vertegenwoordigt fabrieken, importeurs, projectbedrijven en servicebedrijven op het gebied van grootkeukenapparatuur die actief zijn op de Nederlandse markt. 

Een leverancier die het NVLG-keurmerk draagt, toont daarmee zijn toegevoegde waarde in de markt. Zijn (potentiële) klant weet bij het zien van dit keurmerk meteen dat deze leverancier dé partner is bij aanschaf van grootkeukenapparatuur voor grootkeukens. De normen waar de leden aan moeten voldoen worden jaarlijks getoetst. Kort samengevat:

  • Een NVLG-lid is betrouwbaar want hij is financieel solide, garandeert de continuïteit van levering, hanteert duidelijke leveringsvoorwaarden, levert alleen via officiële kanalen en is van onbesproken gedrag.
  • Een NVLG-lid is deskundig want hij heeft meerjarige ervaring in zijn vak en actuele kennis over ontwikkelingen in de markt.
  • Een NVLG-lid is servicegericht want hij hanteert een kwaliteitssysteem voor zijn activiteiten omtrent pre sales, sales en after sales en garandeert nalevering.

NVLG_keurmerk_Metos

Metos is ISO 9001, ISO 14001 en VCA** gecertificeerd.