Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 322

Onze service. Uw bedrijfszekerheid.

Metos Service Monteurs grootkeuken en spoelkeukenapparatuur

Servicemonteurs door heel Nederland

Het kan er wel eens hectisch aan toegaan in uw grootkeuken en spoelkeuken. Dat beseffen wij bij Metos maar al te goed. Daarom leveren we niet alleen apparatuur die uitblinkt in betrouwbaarheid, maar staat er een professioneel team van servicemonteurs door heel Nederland voor u klaar. Continuïteit is immers minstens zo belangrijk als kwaliteit in uw grootkeuken en spoelkeuken. De servicemonteurs van Metos hebben specifieke kennis van alle uiteenlopende grootkeuken en spoelkeuken apparatuur. Zij spijkeren regelmatig hun kennis bij door middel van cursussen bij fabrikanten. Voor hen kennen de geavanceerde besturingssystemen in bijvoorbeeld ovens en vaatwasmachines geen geheimen. 
 

Kwaliteitsservice op Metos producten en andere merken

Onze service afdeling heeft als doel u een hoge kwaliteitsservice te verlenen op alle Metos producten maar ook op alle producten van andere merken binnen uw keuken. Op deze manier bieden wij u een totaal keukenonderhoudspakket waarmee uw bedrijfsrisico wordt geminimaliseerd.
 

24/7 servicedienst

Wanneer zich een probleem voordoet kunt u bellen met onze servicedienst. Deze is 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u bereikbaar. Wanneer u belt, wordt u automatisch met onze telefoondienst verbonden waarna vervolgens om uw postcode wordt gevraagd. Aan de hand van uw postcode wordt u doorverbonden naar de juiste contactpersoon voor uw regio, deze zal u persoonlijk te woord staan en er voor zorgen dat uw problemen zo snel mogelijk worden opgelost.  
 

Inzicht in de conditie van uw apparatuur

Doordat meldingen en onderhoud allemaal op het unieke serienummer van uw toestel worden gekoppeld, ontstaat er een uitgebreide bron van informatie. Metos kan een jaarrapportage voor u verzorgen met daarop de laatst gemeten conditie van uw grootkeuken en spoelkeuken apparatuur volgens de norm NEN 2767. Daarnaast hebben we in hetzelfde overzicht ook de leeftijd; het aantal meldingen en de geboekte kosten. Op die manier krijgt u een duidelijk inzicht in de conditie van uw apparatuur. Een onmisbaar instrument voor een meer-jaren begroting.

Installatie grootkeukens

Wij ontzorgen u volledig bij de inrichting van horeca grootkeukens in bar, restaurant, supermarkt, kantine of onderwijsinstelling. Tijdens het complete traject, maar zeker bij de installatie van de nieuwe grootkeuken. In één keer goed is waar wij als Metos voor gaan!