Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 322

Metos op Horecava 2016

27 Jul, 2015

Metos op Horecava 2016

Horecava 2016

Metos op Horecava 2016

Metos staat van 11 t/m 14 januari op de Horecava 2016, dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. Gedurende 4 dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen. Horecava biedt een compleet aanbod van bedrijven, heel veel productnieuws en een sterk inhoudelijk programma.  

Innovaties op de Metos stand

Metos is als onderdeel van de Ali Group samen met 75 andere fabrikanten en leveranciers van grootkeuken en spoelkeuken apparatuur nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen.

Op de Metos stand kunt u onder andere kennis maken met het eerste model blastchiller welke, naast veilig en snel terugkoelen, ook een slow  cooking functionaliteit biedt! U kunt uw klanten een constante kwaliteit, versheid, kleur en smaak aanbieden en alleen bereiden wat u daadwerkelijk nodig heeft. Het innovatieve model Wash & Store voor compacte horecazaken die vierkante meters goed willen benutten kunt u ook zien op de Metos stand! 
 

Metos_Horecava_Blastchiller_Wash_&_Store_Solus_Eco


Op de stand zijn meer oplossingen voor de spoelkeuken,
foodwaste (interessant voor horecazaken die weinig ruimte hebben) en keuken te vinden. Meer weten over de nieuwste mogelijkheden die het u als Horeca ondernemer of werknemer makkelijk maken? Kom dan naar onze stand voor een kijkje in de (spoel)keuken van morgen. 

Bezoek Metos in Hal 3 op stand 03.204 
 

Metos VIP Event - Horecava

Combineer uw bezoek aan de Horecava met het Metos VIP Event in het Kitchen Experience Centre Amsterdam. Tijdens alle 4 de Horecava dagen heeft Metos wegens het succes van de vorige editie opnieuw een fantastisch inloop programma boordevol met innovaties, productdemonstraties en kooksessies. Verschillende fabrikanten zullen deze dagen aanwezig zijn om u tips uit de eerste hand te geven op het gebied van grootkeuken apparatuur en spoelkeuken apparatuur. U bent van harte welkom!


Meer-informatie-metos-vip-event-horecava-2016