Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 322

Metos VIP Event - Horecava 2016

4 Nov, 2015

Metos VIP Event - Horecava 2016

Metos VIP Event - Horecava 2016 

Combineer uw bezoek aan de Horecava met het Metos VIP Event in het Kitchen Experience Centre Amsterdam. Tijdens alle 4 de Horecava dagen heeft Metos wegens het succes van de vorige editie opnieuw een fantastisch inloop programma boordevol met innovaties, productdemonstraties en kooksessies. Verschillende fabrikanten zullen deze dagen aanwezig zijn om u tips uit de eerste hand te geven op het gebied van grootkeuken apparatuur en spoelkeuken apparatuur. U bent van harte welkom!

Wanneer: maandag 11 januari t/m donderdag 14 januari 
Tijd: inloopprogramma tussen 10.00 uur - 19.00 uur
Waar: Metos Kitchen Experience Centre, Paasheuvelweg 29, Amsterdam 

Aanmelden Metos VIP Event - Horecava 2016 
 

 

Metos VIP Event - Horecava 2016

Gratis parkeren voor Horecava

Voorkom files en parkeer uw auto gratis bij Metos Amsterdam. U wordt met een gratis  shuttle service naar de Horecava gebracht en gehaald. Start uw dag meteen goed met koffie van Smit &  Dorlas en  eindig uw dag bij Metos met een hapje en een drankje. Reserveer uw parkeerplaats door u aan te melden voor het VIP Event.
(Kaarten voor de Horecava zijn niet inbegrepen)
  
 

Metos VIP Event - Horecava 2016

BBQ demonstratie Wereldkampioen BBQ-en

Les krijgen van de Wereldkampioen BBQ-en? Dat kan bij Metos! Jord Althuizen geeft iedere middag op het VIP event een stoere BBQ demonstratie. Jord z'n missie is om Nederland beter te leren koken op echt vuur. Hij is bij talrijke projecten betrokken, van jurylid op RTL's 4 grillmasters, radio side kick voor BBQ advies en BBQ consultancy. Voor u een unieke kans om  de mogelijkheden te zien en het malse resultaat te proeven van de BBQ! 
 

Metos VIP Event - Horecava 2016

Nieuwste Vaatwastechnologie, stil en duurzaam

Heeft u al kennis gemaakt met de nieuwste duurzame serie WD-4S vaatwasmachines  met de onbetwistbare kwaliteit van Wexiodisk uit Zweden? De afwasmachines zijn uitermate geschikt voor in een drukke bar; klein, effectief, betrouwbaar en voorzien van een ingebouwd automatisch doseersysteem. Het minimale waterverbruik en chemicaliën verkleinen de impact op het milieu zonder consessies te doen op het schone eindresultaat. Het eerste model ter wereld, waarbij de deur op een stand kan worden gezet, zodat de groei van bacteriën wordt voorkomen als de machine niet in gebruik is.

Metos VIP Event - Horecava 2016 Demonstratie professionele wasmachines

Professioneel wassen, uitbesteden of zelf doen? De professionele wasmachines van Grandimpianti zijn standaard uitgerust met het gepatenteerde DWS- systeem. Daarmee weegt de machine automatisch de was. Om vervolgens de meest efficiënte inzet van energie, water en zeep te garanderen. Dat scheelt behoorlijk in de exploitatiekosten! De   fabrikant komt voor u over vanuit Italië om een demonstratie te  verzorgen en voor een advies op maat! 

 

Metos VIP Event - Horecava 2016

Innovatie! Blastchiller voor koelen en slow cooking

Met deze blastchiller kunt u niet alleen veilig en snel terugkoelen, maar het is het eerste model opo de markt dat  ook een slow  cooking functionaliteit biedt! U kunt uw klanten een constante kwaliteit, versheid,   kleur en smaak  aanbieden  en alleen bereiden wat u daadwerkelijk nodig heeft. Ook    deze fabrikant komt over vanuit Italië om u alles te vertellen over de vele  mogelijkheden die deze blastchiller u kan bieden. 

 


Metos VIP Event - Horecava 2016 Kookdemonstratie Rational Duitsland

Een klasse apart in de wereld van de moderne grootkeukenapparatuur zijn de Metos Self Cooking Centers. Slimme combi-steamers die koken op het hoogste niveau mogelijk maken. Rational Duitsland, fabrikant van de Metos combisteamers (System  Rational) komt op 12 januari en 13 januari kook demonstraties geven  met deze geavanceerde keukenapparatuur. U krijgt tips uit de  1e hand voor een  optimaal resultaat voor de bereiding van verschillende  gerechten. 

 

Metos_VIP_Event_Horecava_2016_Temp-rite

Nieuwste voedingsconcepten en regeneratiesystemen

Ook temp-rite International vindt u tijdens de Horecava dagen op het Metos VIP Event. Als specialist in maaltijdverdeel- en regeneratiesystemen weet ook temp-rite dat maaltijddistributie op maat niet meer is weg te denken uit de zorg. Zo zorgen wij, met diverse innovatie en gastvrije concepten, voor de toegevoegde waarde in uw maaltijdorganisatie. Tijdens het VIP event, zal temp-rite maar liefst vier systemen presenteren en een innovatief concept. Zien wij u dan? 

 

Bent u erbij? 

Wilt u ook deelnemen aan het VIP Event, reserveer dan nu snel uw parkeerplaats en meldt u direct aan via onderstaande button! 

Aanmelden Metos VIP Event - Horecava 2016

 


Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met uw Account Manager of via marketing@metos.nl.