Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 322

ZorgTotaal 2017

30 Jan, 2017

ZorgTotaal 2017

Metos op Zorgtotaal 14-16 maart 2017 | Jaarbeurs | Utrecht

Zorgtotaal is hét platform voor professionals werkzaam in de intra- en extramurale zorg. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om de zorg voor uw patiënten en cliënten te verbeteren. Drie inspirerende dagen volop inhoud, beleving en entertainment. Maak kennis met de laatste oplossingen, neem deel aan lezingen, demonstraties en simulaties en ontmoet uw vakgenoten. 

Professionele wasmachines en wasdrogers

Wasmachines met touchscreen en WiFi

Metos loopt voor op de nieuwste technologieën rondom professionele wasmachines en wasdrogers. Wij presenteren dan ook een nieuwe generatie wasmachines en drogers met 7 inch touchscreen en WiFi: WavyCloud. Kom naar de Metos stand B081 in hal 8 voor dit innovatieve product. Deze apparatuur hoorde bij de 5 beste inzendingen voor de FG noviteiten publieksprijs van de Vakbeurs facilitair en gebouwbeheer 2017.

We Care System: het à la carte uitgiftesysteem voor de zorg

Het à la carte uitgiftesysteem van Metos is een sluitend systeem waarbij zorginstellingen zelf worden ontzorgd. Het zogenaamde ‘We Care System’ is een compleet voedingsconcept dat speciaal voor zorginstellingen is ontwikkeld. Hiermee wordt het mogelijk om bewoners een constante hoge kwaliteit van maaltijdvoorzieningen te bieden en tegelijkertijd kosten te besparen. Wegens de toenemende vraag en positieve ervaringen van klanten, demonstreren wij dit systeem op de Metos stand B066 in hal 9.

Bezoek ons op stand B066 in hal 9 en voor de wasapparatuur op stand B081 in hal 8

Registreer nu voor gratis toegang 

Registratielink Zorgtotaal