Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 322

Vakbeurs Beleef, Food, Drinks & More

8 Nov, 2016

Vakbeurs Beleef, Food, Drinks & More

Vakevent voor professionals, 7, 8 en 9 november 2016

Dé regionale horeca vakbeurs, Horeca & Food Inspiratie Hardenberg, gaat verder als Beleef – Food, drinks & more. Evenementenhal heeft de wensen en behoeften van de markt vertaald naar een nieuw concept. Er is gekozen voor ‘Beleef – Food, drinks & more’ omdat beleving bij deze nieuwe editie van de vakbeurs een zeer belangrijk aspect is geworden. Het nieuwe beursconcept wordt gelanceerd in Evenementenhal Hardenberg op 7, 8 en 9 november 2016 en staat helemaal in het teken van ProevenBeleven en Netwerken binnen de sfeervolle ambiance op de beursvloer.

Beleef – Food, drinks & more is hét regionale trefpunt voor horeca, catering, gastronomie, foodservice & fastservice onder andere gericht op restaurants, cafés en snackbars. De beurs bevat bruisende themapleinen, zoals Food Market, en terrassen waar u als bezoeker de nieuwste trends kunt ontdekken én proeven. En vergeet het wedstrijdplein van het Alfa College niet, gesponsord met Metos apparatuur, onder andere de nieuwste Metos SelfCookingCenter XS! Topkwaliteit voor professionals. 

Naast de Metos apparatuur op het wedstrijdplein, kunt u ons ook vinden op stand 331 van het Alfa College. Graag tot ziens op de beurs!