Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 322

Vakbeurs Horeca & Food Inspiratie 2017

15 Mar, 2017

Vakbeurs Horeca & Food Inspiratie 2017

Metos op Vakbeurs Food & Inspiratie 20 t/m 22 maart 2017

Een warm welkom in een sfeervolle ambiance, gastvrijheid die je omarmt bij binnenkomst, culinair genieten van hoogstaande gerechten met streekproducten en goede wijnen. Nergens wordt u zo in de culinaire en bourgondische watten gelegd als in het zuiden van Nederland. Een smeltkroes van Franse, Belgische en Duitse invloeden gemengd met de originaliteit en authenticiteit van de klassiek-moderne Nederlandse keuken. Dat proeft u terug tijdens de volledig vernieuwde Horeca & Food inspiratie Venray.

Dé vakbeurs voor de horeca, gastronomie, catering, foodservice en fastservice

Lokale chefkoks die hun strepen hebben verdiend, masterclasses van grote namen uit de branche, kennissessies waarin actuele onderwerpen worden besproken en food-, proef- en bier- en wijn- pleinen met live demonstraties. Professionals in de horeca, gastronomie, catering, foodservice en fastservice kunnen hier hun hart ophalen en hun zintuigen prikkelen. De nieuwste producten, technieken en diensten worden hier gepresenteerd aan een kwalitatief en gericht no-nonsense publiek dat op zoek is naar de beste producten diensten en bedrijven. In een omgeving die perfect past binnen de bourgondische cultuur van haar ommeland. Dat wil zeggen een beursvloer waarin het authentieke gevoel en de beleving van deze streek is verweven. Van een grote knapperende haard, leren fauteuils, robuust en veel eikenhout en de sfeer van weleer tot strak aangeklede pleinen met moderne gemakken, trendy faciliteiten en energieke activiteiten. De ideale plek om te netwerken!

De Metos stand is niet te missen, bezoek ons op standnr. 130  voor de laatste innovaties voor uw professionele keuken en spoelkeuken.