Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 322

Metos biedt Stichting The Colour Kitchen onderdak

19 Nov, 2012

Metos biedt Stichting The Colour Kitchen onderdak

Metos biedt aan diversen leerlingen, hun leerkrachten en begeleiders van Stichting The Colour Kitchen onderdak in de kookstudio van Metos Amsterdam.

Sinds het onverwachte sluiten van het restaurant van The Colour Kitchen aan de Jan Evertsenstraat te Amsterdam zat de Stichting The Colour Kitchen zonder praktijkruimte. Aangezien Metos over een fantastische keuken beschikt in de vestiging Amsterdam heeft Stichting The Colour Kitchen gevraagd of zij tijdelijk gebruik mogen maken van deze ruimte tot dat er een andere geschikte lokatie is gevonden voor hun.

The Colour Kitchen is een professioneel en commercieel hospitality concept met een groot maatschappelijk hart. Zij willen samen het verschil maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans te bieden. Stichting The Colour Kitchen is verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van de leerlingen die hun opleiding afsluiten met een officieel diploma en zodoende weer een kans maken op de arbeidsmarkt.

Gezien het Maatschappelijk karakter van deze Stichting dat volledig aansluit bij onze gedachten en het feit dat wij deze leerlingen hun diploma niet willen onthouden door omstandigheden waar zij geen invloed op hadden, hebben wij besloten om onze keuken in onze vestiging te Amsterdam per direct beschikbaar te stellen voor hen.

Wij wensen de leerlingen, hun leerkrachten en begeleiders dan ook veel succes met het afronden van deze opleiding en hopen dat alle leerlingen hun diploma zullen behalen.

Bent u nieuwsgierig en zou u wel eens wat willen proeven van deze leerlingen neem dan contact op met Britt Hansen en wij zullen er zorg voor dragen dat u kunt proeven van één van de specialiteiten van de leerlingen.