Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 322

Heropening Metos Kitchen Experience Centre Amsterdam

29 May, 2015

Heropening Metos Kitchen Experience Centre Amsterdam

 

Op 21 mei vond de opening van het vernieuwde Metos Kitchen Experience Centre plaats. Het Kitchen Experience Centre heeft namelijk een grondige restyle ondergaan, reden voor een heropening! Het werd een middag met interessante presentaties en demonstraties van Rational Duitsland, Albron, Diversey Care, Restaurant De Burgermeester, het Graafschap College, Rendisk en Metos zelf. Er was veel te leren en te beleven voor alle aanwezigen!

Nieuwste grootkeuken apparatuur voor u beschikbaar Metos relaties kunnen in deze compleet ingerichte grootkeuken weer met veel plezier de nieuwste grootkeuken apparatuur testen. Er staan onder andere professionele combisteamers en een compleet kookeiland met de beste grootkeuken apparatuur. Daarnaast zijn er innovatieve concepten geplaatst om te bekijken en uit te proberen. Naast de vernieuwde grootkeuken heeft Metos nu ook een eigen spoelkeuken ingericht. Hier kunt u inspiratie opdoen over de mogelijkheden op het gebied van professionele vaatwas, sorteersystemen en food waste management.

Heeft u de opening gemist? U bent van harte welkom in ons Kitchen Experience Centre om te kijken ofwel onze apparatuur te testen. Klik dan op onderstaande button voor een afspraak of neem contact op met uw accountmanager. Wij zijn u graag van dienst!

 

Afspraak maken Metos Kitchen Experience Centre Amsterdam