Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 322

Rendisk Solus Eco

Krijgt voedselafval in uw organisatie de aandacht die het verdient? Of schuift u deze terugkerende kostenpost nog altijd ongemakkelijk van uw bord? Met de Rendisk Solus Eco is dat voorgoed verleden tijd. Want met dit nieuwe Metos-concept pakt u organisch afval op een maatschappelijk verantwoorde en efficiënte manier aan.

Rendisk Solus Eco

Voedsel is bijzonder waardevol, dus elke vorm van verspilling is verwerpelijk. Voedselresten die op een stortplaats of in het riool terechtkomen zijn bovendien ecologisch én economisch onverantwoord. Nu de verwerkingskosten blijven stijgen, rijst de vraag hoe we organisch afval op een maatschappelijk verantwoorde en efficiënte manier kunnen aanpakken. Dankzij de Rendisk Solus Eco kan voedselafval adequaat worden verwerkt. Deze innovatieve stand-alone unit is door z’n formaat en prestaties op z’n plaats in elke keuken. De Rendisk Solus Eco staat voor gemak en duurzaamheid.

Voedselresten kunnen eenvoudig in een trechter worden gegooid, waarna het wordt vermalen en gedehydrateerd dankzij een speciale centrifuge-techniek. Hierdoor wordt het volume van uw voedselafval tot wel 80% gereduceerd. De droge pulp wordt opgevangen in een container van 30 liter, waarna het milieuvriendelijk te verwerken is. Met een druk op de knop zorgt een volautomatische reinigingscyclus voor een schoon intern systeem. De buitenkant van de Solus Eco is snel te reinigen met het bijbehorende spuitpistool.

‘People, planet en profit’ krijgen een nieuwe impuls met de Rendisk Solus Eco.