Persoonlijk advies? Bel (+31) 088 - 0242 322

Sushi concept

sushi

Kook en serveer altijd de perfecte maki of nigiri
Sushi is lekker en lekker en gezond. Met ons sushi concept maak je topkwaliteit sushi in mum van tijd. Het concept bestaat uit een rijstkoker, een maki sheet robot en een maki roll cutter. De apparaten zijn betrouwbaar, makkelijk in gebruik en passen in iedere keuken. Sushi maken ging nog nooit zo efficiënt. 


Verwerkt tot 10 kilo rijst in één keer 
De Shari mixer beschikt over vier roerstaven die grote porties sushirijst en azijn gelijkmatig mixen. De rijst wordt tegelijk gekoeld. Het apparaat beschikt over 6 programma’s, die je makkelijk instelt. Je hoeft alleen de schakelaar nog maar om te zetten en de rest gaat vanzelf. Na het mixen en koelen komt is de rijst direct klaar voor gebruik. 


Rollen maar
De Maki sheet robot weet wat werken is. Het rijstreservoir heeft een capaciteit van 9 kilo gekookte sushi rijst. Je voegt verse ingrediënten naar keuze toe en rollen maar. Afhankelijk van het formaat sushivellen en de snelheid van degene die het apparaat bedient, is het mogelijk tot 600 sushivellen per uur te verwerken. Het apparaat is veilig, makkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken. Gaat er een keer wat mis? Eén druk op de noodknop en hetapparaat stopt.


Perfect geportioneerd
De sushirollen zijn klaar, ze hoeven alleen nog maar gesneden te worden. De handbediende, messcherpe maki roll cutter snijdt gelijke porties, tot wel 700 per uur. Verschillende groottes zijn mogelijk. Het apparaat is makkelijk schoon te maken en is voorzien van een veiligheidskap.


Sushi totaalconcept
Alle apparaten zijn apart van elkaar te gebruiken. Met een combinatie van de drie apparaten werk je veilig, efficiënt, hygiënisch en zet je snel de lekkerste sushi op tafel. Daar maak je je klanten blij mee en je personeel ook!


Daarom het sushi concept:

  • De apparaten zijn compact en in iedere keuken inpasbaar
  • De apparaten zijn afzonderlijk te gebruiken
  • De teflon gecoate onderdelen zijn makkelijk schoon te maken
  • Snel topkwaliteit sushi op tafel
  • Voorzien van automatische stopsensoren
  • Hygiënisch en makkelijk in gebruik
  • Hoge productiecapaciteit